Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City versloeg Brentford FC 1-0.

Manchester City versloeg Brentford FC 1-0.

• Manchester City en Liverpool strijden opnieuw om de Premier League-titel. Dit zal fans die Premier League- goedkope voetbalshirts dragen ook erg enthousiast maken. De Premier League heeft de 25e ronde bereikt en Manchester City speelde in de laatste ronde een inhaalwedstrijd in de 18e ronde. Manchester City speelde tegen Brentford F.C. Gelukkig versloeg Manchester City Brentford F.C. 1-0 en won uiteindelijk de kostbare drie wedstrijden. Op dit moment is Manchester City nog maar 1 punt verwijderd van koploper Liverpool en ook het dicht achterliggende Arsenal staat met 1 punt achterstand op de derde plaats.

De wedstrijd van Manchester City tegen Brentford FC werd uitgesteld vanwege het WK voor clubs. Met het thuisvoordeel veranderde Manchester City de wedstrijd vanaf het begin in een aanvallende en verdedigende oefening tijdens de rust, en bleef een belegering vormen voor de verdediging van Brentford FC. Manchester City ondernam echter tot de 72e minuut van de wedstrijd nog lastigere acties. Door een fout werd een Brentford F.C. speler creëerde een kans voor Haaland, die een voetbalshirt Manchester City droeg, en scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Manchester City 1-0 bezegelt de overwinning.