Blogs » Arts & Handmade Crafts » Caicedo super slechte actie om aan roem te ontsnappen

Caicedo super slechte actie om aan roem te ontsnappen

  • De League Cup is ten einde en Liverpool heeft een spannende overwinning behaald. Dit is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van alle spelers die het Liverpool- goedkope voetbalshirts dragen. Het spel is voorbij, maar de vragen die het heeft gecreëerd, blijven bestaan. Dat was Gravenberch die door Caicedo werd neergetrapt nadat hij de bal op het middenveld had doorgegeven, waarna hij vanwege een blessure niet verder kon spelen.

    De slechte daden van Caicedo werden niet bestraft. Voor Liverpool, dat al veel blessures heeft, komt er nu nog eentje bij, wat Klopp erg boos maakt. Hij was niet alleen ontevreden over de uitspraak, maar had ook medelijden met de spelers die de voetbalshirt Liverpool droegen. Hoewel hij klaagde, veranderde dit niets aan de uitkomst. Voormalig Premier League-scheidsrechter Mike Dean zei ook dat Caicedo niet werd gestraft voor zijn tweede tackle van de wedstrijd, wat veel geluk voor hem had.

    Het vriendjespolitiek van de scheidsrechter veranderde niets aan de uitslag. Uiteindelijk had Liverpool het geluk de League Cup te winnen.