Blogs » Arts & Handmade Crafts » Real Madrid schakelde RasenBallsport Leipzig e. V. met een tota

Real Madrid schakelde RasenBallsport Leipzig e. V. met een tota

  • De Champions League heeft de top acht bereikt, en Real Madrid, de favoriet om de Champions League te winnen, heeft zich ook met succes in de top acht weten te nestelen. Real Madrid stond tegenover RasenBallsport Leipzig e. V. van de Bundesliga in de top 8. In de laatste ronde stond Real Madrid met 1-0 voor. . In de tweede ronde van de Champions League zal het voor Real Madrid gemakkelijk zijn om door te gaan naar de volgende ronde, zolang de spelers die Real Madrid- goedkope voetbalshirts dragen goed verdedigen.

    In de vroege uren van deze ochtend stond Real Madrid tegenover RasenBallsport Leipzig e. Laat Real Madrid een enorme druk voelen. Gedurende de eerste helft had Real Madrid 0 schoten op doel en geen kans om te scoren. Pas in de tweede helft doorbraken beide ploegen de impasse. Vinicius, gekleed in voetbalshirt Real Madrid, slaagde er met een rechtsbenig duwschot vanaf 11 meter in, waardoor Real Madrid op een 1-0 voorsprong kwam! Later kwam RasenBallsport Leipzig e. V. maakte met succes de stand gelijk, 1-1, en de stand tussen beide ploegen werd op 1-1 vastgelegd.

    Real Madrid schoof met succes door naar de top 4 van de Champions League met een ruime uitslag van 2-1. Dit is het vierde jaar op rij dat Real Madrid de top 8 van de Champions League bereikt.