Blogs » Arts & Handmade Crafts » Sancho kreeg voor deze wedstrijd de officiële MVP

Sancho kreeg voor deze wedstrijd de officiële MVP

  • In de tweede etappe van de Champions League 1/8 finales zijn de twee teams in dit duel Borussia Dortmund van de Bundesliga en Philips Sport Vereniging, de leider van de Eredivisie. Borussia Dortmund, dat het thuisvoordeel heeft, verwelkomde duizenden fans in goedkope voetbalshirts. In de eerste ronde speelden beide ploegen 1-1 gelijk. Deze game wordt voor beide partijen een strijd op leven en dood.

    De wedstrijd eindigde vanochtend vroeg. Borussia Dortmund had het geluk de nul te houden op 2-0 en schakelde hun tegenstanders uit met een totaalscore van 3-1 om door te gaan naar de top 8. In deze wedstrijd won Sancho, die de openingstreffer scoorde voor Borussia Dortmund, ook de officiële MVP van deze game. Fans die voetbalshirt Borussia Dortmund droegen juichten voor hem. Dit zijn al de opeenvolgende doelpunten van Sancho, wat volledig tegengesteld is aan zijn eerdere mislukte situatie bij Manchester United. Sancho bevond zich eindelijk weer bij Borussia Dortmund. Ook gaf hij opnieuw een klap in het gezicht van Manchester United-coach Ten Hag, die hem verachtte.

    De relatie van Sancho met Manchester United is beëindigd, en zijn statistieken bij Borussia Dortmund bewijzen ook de tekortkomingen van het gebruik van spelers door Manchester United.