Blogs » Arts & Handmade Crafts » De gouden eeuw voor spelers ligt tussen de 25 en 32 jaar

De gouden eeuw voor spelers ligt tussen de 25 en 32 jaar

  • Wat voor sportatleten ze ook zijn, hun grootste obstakel is leeftijd. Zolang ze de gouden eeuw van hun carrière missen, zullen hun fysieke fitheid en reactievermogen sterk afnemen. Geleidelijk aan kunnen ze alleen nog hun goedkope voetbalshirts aantrekken en op de bank gaan zitten wachten op de kans om te spelen. Dit is de reden waarom veel grote sterren een pensioenteam kiezen om hun tijd door te brengen in de nadagen van hun carrière.

    Natuurlijk zullen er veel spelers zijn die niet gemakkelijk tegen de tijd zullen vechten. De 39-jarige Ronaldo is nog steeds de kernspeler in de eerste lijn van het team. Hij is nog steeds opgenomen in de nieuwste selectie van het nationale team. Als teamgenoot van het nationale team zei Cancelo in een interview dat Ronaldo een zeer belangrijke speler in de voetbalshirt Portugal is, maar de gouden eeuw van spelers ligt tussen de 25 en 32 jaar en we kunnen niet volledig vertrouwen op de oude Ronaldo.

    De opname van Ronaldo in de selectie zal niemand verbazen. Soms is het bestaan van een uitstekende veteraan de hoeksteen van een team. Hij hoeft niet te spelen, en alleen al zijn aanwezigheid is voldoende om de tegenstander te intimideren.