Blogs » Arts & Handmade Crafts » Milinković-Savić håper å komme tilbake til Al-Hilal Saudi

Milinković-Savić håper å komme tilbake til Al-Hilal Saudi

  • Saudi-Arabia er et veldig rikt land. Helt siden Ronaldo valgte å bruke Saudi League-billige fotballdrakter, har dette også vekket hjertene til mange spillere. Etter slutten av forrige sesong dro mange spillere til Saudi-Arabia for å tjene penger. Fordi Saudi-Arabia ikke bare er lett å tjene penger, men også konfrontasjonen ikke er så voldsom, er det et pensjonistparadis for mange stjerner.

    Milinković-Savić er 28 år i år. Han valgte å bli med i Saudi League forrige sesong. Etter den italienske Super Cup-semifinalen ble kampen imidlertid holdt i Riyadh, Saudi-Arabia, og Milinković-Savić så også kampen til sin gamle klubb S.S. Lazio. Da han så sine tidligere lagkamerater kjempe i SS Lazio drakt deres, innrømmet Al-Hilal Saudi-midtbanespiller Milinković-Savić ærlig at han savner Serie A og S.S. Lazio og håper å komme tilbake.

    Saudi-Arabia kan gi deg økonomisk tilfredsstillelse, men det er vanskelig å tilpasse seg livet i Saudi-Arabia. For mange spillere som ønsker å gå på gulljakt i Saudi-Arabia, må de tenke seg godt om før de tar en avgjørelse.