Blogs » Arts & Handmade Crafts » Håland er endelig tilbake i konkurransen

Håland er endelig tilbake i konkurransen

  • Manchester City-trener Guardiola bekreftet på pressekonferansen før kampen for denne runden i Premier League at det norske geniet Håland offisielt har kommet tilbake og blir tatt ut til Manchester Citys hjemmekamp mot Burnley 1. februar. Dette betyr også at Håland endelig returnerte til de nye kampene. kamp etter nesten 2 måneder med skade. Fansen gleder seg til Håland tar på seg billige fotballdrakter og kommer tilbake til kampen.

    Guardiola sa: "Ja, Håland vil være med i troppen igjen, han er tilbake. Når vi har en full tropp, vil vi bli sterkere og Håland i Manchester City drakt er en veldig viktig spiller i laget. Han er Det føles bra nå. "Håland har vært på sidelinjen siden sitt fravær mot Luton Town F.C. den 10. desember på grunn av en stressreaksjon i foten.

    Med Håland tilbake til kampen og kaptein de Bruyne frisk fra skade, samlet Manchester City endelig den sterkeste oppstillingen i andre halvdel av sesongen. Dette er åpenbart ikke en god ting for ligatittelrivalene Liverpool og Arsenal.