Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ten Hags intense trening etterlater 9 skadet i Derby

Ten Hags intense trening etterlater 9 skadet i Derby

  • Premier League har gått inn i sin 27. runde og er for øyeblikket rangert på sjette plass i Premier League, med et gap på 11 poeng fra Aston Villa på fjerdeplass. Fans som har på seg billige fotballdrakter er også veldig bekymret for dette. Hvis Manchester United ønsker å kvalifisere seg til Champions League denne sesongen, må de vinne så mye som mulig i de resterende kampene. Dette er imidlertid veldig vanskelig for Manchester United nå.

    Manchester United hadde nettopp konkurrert med Manchester City. Til slutt ble Manchester United snudd av Manchester City 1-3 i bortekampen. I denne kampen var så mange som 9 spillere fra Manchester United fraværende fra kampen. Disse spillerne klarer ikke å ta på seg Manchester United drakt og spille på grunn av skader. Så langt denne sesongen har Manchester United hatt 47 spillere fraværende på grunn av skader. Hva er grunnen til at Manchester United har så mange skadede spillere? En stor grunn er faktisk at treningsintensiteten fører til hyppige skader på spillere, og spillerne er også svært misfornøyde med ten Hag for ikke å sette spillernes helse først.

    Hvis en spiller er overbrukt, men fortsatt ikke har noen prestasjoner, vil også trenerkarrieren hans være over. Det er nyheter om at Manchester Uniteds nye sjef vil sparke ham på slutten av denne sesongen.