Blogs » Arts & Handmade Crafts » Vil drakter nr. 7 bli en trigger for interne stridigheter?

Vil drakter nr. 7 bli en trigger for interne stridigheter?

  • Mbappé har bekreftet at han vil slutte seg til Real Madrid etter slutten av denne sesongen, og hvilket drakter nummer han skal bruke etter at han kom til Real Madrid vekker også oppmerksomhet fra alle samfunnslag. Tross alt har Mbappé nå en soft spot for nr. 7- billige fotballdrakter, og for øyeblikket har Real Madrid bare nr. 9-drakter å velge mellom, og nr. 7-drakterhar allerede en annen eier.

    Etter at Hazard forlot laget, tok Vinicius Junior over drakter nr. 7 han etterlot seg. Nå vil Mbappé ha denne nr. 7-Real Madrid drakt, som symboliserer kjernen, og den gretten Vinicius Junior vil definitivt ikke gå med på å gi den opp. Som nyinnsatt spiller ønsker Mbappé naturligvis ikke å ha konflikter med andre spillere nå. Et annet poeng er at Bellinghams nåværende styrke også er der, og når Mbappé kommer, vil statusen hans uunngåelig bli påvirket. Det er ukjent om det vil føre til infight i laget.

    Real Madrid har nå unge og dyktige spillere. Hvis forholdet mellom spillerne ikke kan balanseres, blir det en stor krise. Jeg håper denne situasjonen ikke vil skje.