Blogs » Arts & Handmade Crafts » Memphis Depay bruker €1 million på å redde Dani Alves ut

Memphis Depay bruker €1 million på å redde Dani Alves ut

  • Memphis Depay falt i den laveste perioden i livet sitt, men det var helt hans egen feil. Nå står hun overfor en kausjonsbeløp på 1 million euro. Hennes tidligere venn Neymar har ikke hjulpet ham med å betale kausjonen på grunn av det enorme offentlige opprøret forårsaket av denne hendelsen. Tidligere, da han hadde på seg en billige fotballdrakter, var inntekten hans ekstremt objektiv, men nå har han ikke råd til den 1 millionen, noe som uunngåelig er skuffende. På dette tidspunktet ga Memphis Depay en hjelpende hånd.

    Sommeren 2021 ble Memphis Depay med Barcelona på en gratis overgang og hadde på seg FC Barcelona drakt nr. 9. Han og Dani Alves jobbet ikke sammen på lenge, men de to ble veldig gode venner. For å hjelpe Dani Alves med å betale kausjonen på 1 million denne gangen, sa Memphis Depay at Dani Alves er vennen hans. Han er villig til å hjelpe dem i vanskelige omstendigheter.

    Memphis Depay brukte 1 million euro på kausjon for Dani Alves, noe som er en bekreftelse på vennskapet tidligere. Denne hendelsen er også en advarsel til andre.