Blogs » Arts & Handmade Crafts » Barcelona anerkjenner Xavis prestasjoner

Barcelona anerkjenner Xavis prestasjoner

  • Xavi er hovedtrener i Barcelona, men kontrakten hans går ut denne sesongen, og han har selv gitt uttrykk for at han ikke har tenkt å fortsette å trene i Barcelona. Barcelona er imidlertid ikke villig til å forlate Xavi. For å beholde Xavi har Barcelonas toppledelse også forpliktet seg selv. Barcelona vil sterkt støtte Xavi i signeringer. Her har vi billige fotballdrakter.

    Xavi ledet Barcelona til å vinne La Liga-mesterskapet forrige sesong og nådde også topp 8 i Champions League denne sesongen. For Barcelona nå er disse dataene ganske gode. Spillerne i FC Barcelona drakt har fortsatt stor tillit til hovedtreneren, og garderoben er også harmonisk. Derfor håper Barcelona at Xavi blir, og planlegger også å bruke mye penger på å introdusere spillere for å forbedre lagets kampeffektivitet. Blant dem er Haaland en av Barcelonas signeringsplaner. Men med Barcelonas nåværende økonomiske situasjon, bør ikke dette løftet bli realisert snart.

    Barcelona-laget har vært veldig vanskelig de siste sesongene, og økonomiske problemer har plaget dem. Så vil Xavi gi tid til å vente på Barcelona? La oss vente og se.