Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bernardo Silva snakker om Premier League

Bernardo Silva snakker om Premier League

  • Hvis Premier League ler mest akkurat nå, er det Manchester City. De tre beste lagene i Premier League har alle nådd 32. runde, og Manchester City topper for tiden Premier League med 73 poeng. For øyeblikket er hver fan stolt over å eie en blå billige fotballdrakter. Arsenal og Liverpool ligger på henholdsvis andre og tredjeplass med samme poeng.

    Premier League-mesterskapssituasjonen er fortsatt veldig hard, og ingen kan garantere hvem den endelige vinneren blir. Bernardo Silva, en spiller i Premier League Manchester City-klubben, sa i et intervju med media: "Jeg hadde ikke forventet at begge lagene, Liverpool og Arsenal, ville tape poeng. Vi må bare stole på oss selv nå. Hvis vi gjør det jobben vår, vi kan vinne Premier League. Spillerne i Manchester City drakt trenger å gjøre mer innsats, som er i ledelsen nå, men ingen kan garantere hva som skjer , det er det fine med fotball."

    Manchester City er et utmerket lag. De har utført trikset med å komme bakfra mer enn én gang. Vi vil vente og se om dette miraklet vil fortsette denne gangen.