Blogs » Arts & Handmade Crafts » Arsenal je pobijedio Liverpool na gol-razliku

Arsenal je pobijedio Liverpool na gol-razliku

  • Dva najkonkurentnija tima u Premier ligi su Manchester City i Liverpool. Oni su im već nekoliko uzastopnih sezona najveći neprijatelji. Naravno, plavi nogometni dresovi i dalje ima najviše vrhova. Ovosezonska Premier liga i dalje je najkonkurentnija u ligi. Nema velike bodovne razlike između prva tri tima na trenutnom poretku. Pobjeda ili gubitak u igri uzrokovat će promjenu njihova poretka. razlika.

    Liverpool se u prošlom kolu susreo s Manchester Cityjem, a okršaj ova dva tima bio je prilično uzbudljiv. Dvije su strane imale 1-1 i osvojile samo 1 bod. Arsenal, koji je požnjeo prednosti, uspješno je došao na vrh ljestvice Premier lige. To je zajednički napor svih igrača koji nose Arsenal dres. Arsenal se oslanjao na gol-razliku kako bi prestigao Liverpool i zauzeo prvo mjesto u Premier ligi. Ovo je prvi put od 23. prosinca 2023. Međutim, Arsenal, Liverpool i Manchester City dijele samo 1 bod, što bitku za naslov Premier lige čini još žešćom.

    Sve ove tri momčadi jaki su kandidati za naslov prvaka u Premier ligi. Nitko ne može jamčiti tko će biti konačni pobjednik. Radujte se njihovim još uzbudljivim nastupima.