Blogs » Arts & Handmade Crafts » Benzema vertrekt bij Real Madrid

Benzema vertrekt bij Real Madrid

  • Het seizoen 22/23 van de European League loopt ten einde en over minder dan een maand gaat officieel de zomertransferperiode van 2023 open.Veel rijke teams en sleutelspelers zullen deze zomer transfers maken die de buitenwereld zullen blijven aantrekken.

    Een paar weken geleden werd er in de buitenwereld nog over gediscussieerd of Benzema zou blijven tekenen bij Real Madrid, maar nu lijkt het vertrek van Benzema bij Real Madrid een zekerheid te zijn geworden. De nieuwe Saoedische kampioen Jeddah United bood een jaarsalaris van 100 miljoen euro aan om Benzema te kopen. De gevestigde topspits kon uiteraard geen nee zeggen tegen zo'n contract, waaronder bekende verslaggevers, 'Aspen' en vele andere bronnen. Allen onthulden de nieuws dat Benzema op het punt staat zich aan te sluiten bij Jeddah United. Zodra de deal is gesloten, zal Saudi-Arabië na Ronaldo nog een Mr Golden Globe verwelkomen. Als Benzema, in een  voetbalshirts Real Madrid aan, vertrekt, zal dat een zekere impact hebben op Real Madrid.Real Madrid tekent deze zomer op de middenpositie om de vacature die door Benzema is ontstaan te vervangen. Vanuit het huidige oogpunt zal Kane deze zomer het belangrijkste doelwit van Real Madrid zijn, wanneer het moeilijk is om Mbappé en Harland te krijgen. De aandacht van de reuzen en Real Madrid lijkt in de leidende positie te staan in de "Battle for Kane" .

    Fans verwachten dat Kane, die een goedkope voetbalshirts draagt, zijn eerste professionele kampioenschap wint. Kane staat al vele jaren op het veld en mist het kampioenschap nog steeds. Ze kijken er naar uit dat Kane samen met Real Madrid en Vinicius het eerste kampioenschap wint!