Blogs » Arts & Handmade Crafts » Zal Messi in de grote competities blijven om de titel na te jag

Zal Messi in de grote competities blijven om de titel na te jag

  • De Ligue 1-gigant Paris Saint-Germain heeft officieel aangekondigd dat de Argentijnse superster Messi die een goedkope voetbalshirts draagt  het team na het einde van dit seizoen zal verlaten. De aandacht van de Club van Parijs heeft meer dan 2 miljoen fans verloren en neemt nog steeds af.

    Als superster van wereldklasse is Messi momenteel alleen qua invloed vergelijkbaar met de Portugese superster Ronaldo. Na het leiden van het Argentijnse nationale team om het WK te winnen, is de invloed van Messi ongeëvenaard. Argentinië versloeg Frankrijk in de Wereldbekerfinale om de Wereldbeker te winnen, zijn droom waar te maken en gekroond te worden tot wereldkampioen! Messi scoorde het 800ste doelpunt van zijn carrière in Paris Saint-Germain, en Paris heeft geen felicitaties aan Messi gepubliceerd. Nadat Parijs officieel het vertrek van Messi uit het team had aangekondigd, volgden veel fans die Messi volgden de Argentijnse superster en vertrokken weer.Veel fans kozen ervoor om geen aandacht te schenken aan deze club die nooit tolerantie voor Messi heeft getoond.

    Messi zal aankondigen bij welk team hij zal aansluiten voorafgaand aan zijn Azië-tour. Zowel de voetbalshirts MESSI fans als de club van Barcelona hopen dat Messi zal overwegen terug te keren naar Barcelona en hopen dat Messi bij een club komt waar hij met plezier kan spelen!