Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bowen's 90e minuut overwinning op Fiorentina

Bowen's 90e minuut overwinning op Fiorentina

• Fiorentina en West Ham United spelen een kampioensfinale in het Prague-Eden Stadium in Tsjechië.

Fiorentina kwam dit seizoen niet al te veel hindernissen tegen op weg naar de UEFA Europa League en ging sterk door naar de finale. De prestaties van West Ham United in de Premier League dit seizoen zijn middelmatig en zweven in de buurt van de degradatiezone, en het werd pas in de laatste paar ronden van de competitie bevestigd dat ze aan land zullen gaan. Beide partijen leken aan het begin van de wedstrijd erg agressief en geen van beide partijen scoorde in de eerste helft. In de 45e + 5e minuut lukte het Jovic met een kopbal, maar helaas werd hij eerst buitenspel verklaard. In de 62e minuut maakte Biraghi een handbalfout in het strafschopgebied.Ben Rahma nam de penalty en raakte de rechterkant van het doel om West Ham United te helpen een 1-0 voorsprong te nemen. In de 68e minuut stuurde Nicholas een prachtige pass, en Bonaventura scoorde effectief om Fiorentina te helpen de gelijkmaker te maken (1:1). In de 90e minuut voerde Bowen, gekleed in een goedkope voetbalshirts een overlevering uit, brak het strafschopgebied binnen en schoot met succes, waarbij hij met 2:1 versloeg.

Uiteindelijk versloeg West Ham United Fiorentina om de Europa League te winnen zoals ze wilden, en de spelers in voetbalshirts West Ham United wonnen de trofee onder het gejuich van de fans.