Blogs » Arts & Handmade Crafts » Enthousiasme van de Azzurri-fans

Enthousiasme van de Azzurri-fans

  • Manchester City, dat slechts een korte pauze nam, keerde terug naar Manchester City en stortte zich meteen in de grote kampioensparade. Deel de vreugde van het winnen van het kampioenschap met de fans!

    Het zojuist afgesloten seizoen 2022/23 is een droomseizoen voor Guardiola en Manchester City. Vergrendeld in de Premier League-titel voor op schema, versloeg Manchester United om de FA Cup te winnen. In de Champions League-finale, met Rodri's perfecte slag in het goedkope voetbalshirts en Ederson's dappere redding, versloeg Manchester City Inter Milan met 1-0, won voor het eerst de Champions League en kopieerde ook het wonder van Manchester United in het seizoen 1998-1999 , om de Triple Crown te winnen. De parade, met een half uur vertraging, begon eindelijk en fans in voetbalshirts MANCHESTER CITY vulden de straten. De hevige regen hield aan, wat de stemming van de fans niet deerde, sommige fans klommen zelfs vroeg op de wegwijzer om een uitstekende kijkhoek te krijgen. Manchester City-spelers hielden de trofee omhoog om het publiek te echoën, en de drukke straten waren gevuld met de geur van overwinning. Guardiola stak een sigaar op en ging voor in de bus staan om het dynastieke tijdperk aan te kondigen dat hij dit seizoen was begonnen.

    Manchester City staat op het punt het vertrek van spelers tegemoet te treden, kunnen ze weer uitvaren? Laten we letten op het transfernieuws van Xia Chuang!