Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kent u het rugnummer van de referentiester?

Kent u het rugnummer van de referentiester?

  • Het voetbalseizoen wordt voortdurend bijgewerkt en verschillende spelers dragen verschillende rugnummers goedkope voetbalshirts, dus wie wordt de ster van de topbenchmark als je het rugnummer het eerste moment ziet?

    Guardiola zei ooit dat Messi 's werelds machtigste nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8, nr. 9, nr. 10, nr. 11 is. Deze uitspraak is natuurlijk een beetje overdreven. De definitie van elke positie is tenslotte anders, maar het laat zien dat Messi's uitmuntendheid en grootsheid! Maradona heeft niet de meest glamoureuze statistieken en onderscheidingen, maar hij kan door fans worden herkend als de koning van de bal.Hij wordt meer erkend door fans dan Pele, de officiële koning van de bal. Messi draagt een voetbalshirts Argentinië en is herhaaldelijk verslagen in het nationale team, en hij is vastbesloten.Op 35-jarige leeftijd won hij het WK met het Argentijnse team, waarmee hij de koning opnieuw definieerde met unieke onderscheidingen en statistieken! Nr 9 is Da Luo, Da Luo is nr. 9! Basten is misschien wel de meest uitgebreide, maar Da Luo is de sterkste op zijn hoogtepunt! Na Ronaldo komt er geen nummer 7! Hij herdefinieerde dit nummer, de beste scorer in de geschiedenis van de Champions League, de beste scorer in het voetbal, het is de grootste spijt dat hij het WK niet heeft gewonnen!

    Naarmate de tijd verstrijkt, hoewel deze stralende referentiesterren niet zo goed zijn als op hun hoogtepunt, staan hun glorieuze momenten uit het verleden nog steeds levendig in onze gedachten, en nu beginnen steeds meer nieuwe sterren hun talenten te tonen, en ze zullen ga naar de top van de voormalige klim!