Blogs » Arts & Handmade Crafts » Haaland breekt record met

Haaland breekt record met

• Noorwegen had geen overwinningen in de eerste 3 groepswedstrijden en alleen door opeenvolgende overwinningen kunnen ze zich kwalificeren.De sleutel tot de overwinning van Noorwegen in het spel hangt nog steeds af van de prestaties van Harland.

In de eerste helft van de wedstrijd gaf Sollott een pass van rechts en Solbakken volleyde van achteren om Noorwegen op een 1-0 voorsprong te zetten.Hoewel Haaland opeenvolgende passes kreeg van Odegaard om kansen te krijgen, was het jammer dat hij niet won Kan doelpunten maken. Harland, die zich in de tweede helft goed had aangepast, kreeg in de 56e minuut een overtreding door een handbal in het strafschopgebied van Cyprus, en Harland in goedkope voetbalshirts breidde zijn voorsprong uit. In de 60e minuut stuurde Odegaard een steekpass en Harland reageerde met een push om de score uit te breiden naar 3:0! Dit is Haaland in het Noorwegen Noorwegen scoorde het 56ste doelpunt van dit seizoen. Hij passeerde opnieuw Mbappé en werd dit seizoen de speler met de meeste doelpunten. Daarnaast won hij de Triple Crown met Manchester City. Ongetwijfeld  grootste kanshebber voor de Ballon d'Or. De eigenaar van de Golden Globes is nog onbekend! Bovendien, in het laatste nummer van de Duitse transferwaardelijst, was Harland gelijk met Mbappé met 180 miljoen euro, en de twee gelijk voor de eerste plaats in het voetbal.