Blogs » Arts & Handmade Crafts » Zal Salah Liverpool verlaten?

Zal Salah Liverpool verlaten?

  • Liverpool heeft met succes twee middenvelders aangetrokken, McAllister en Soboszroy, om de tekortkomingen van het middenveld te versterken. Deze twee middenvelders in goedkope voetbalshirts hebben het grootste deel van het transferbudget van Liverpool al uitgegeven.Als ze Liverpool willen blijven aantrekken en versterken, kunnen ze hun belangrijkste spelers voor geld verkopen.

    Na zijn komst naar de Premier League is Salah volledig ontslagen.Tot dusver vertegenwoordigde Salah Liverpool in 305 wedstrijden, scoorde 186 doelpunten en leverde 79 assists. Hij won drie keer de Gouden Schoen van de Premier League, vormde de voorste drietand van het Rode Leger met Mane en Firmino die het team hebben verlaten, en hielp Liverpool de Champions League en de Premier League te winnen. Salah, die momenteel een voetbalshirts Liverpool draagt, heeft een transferwaarde van 70 miljoen euro. Salah zelf heeft in interviews vaak verklaard dat hij dit jaar voor Liverpool zal blijven spelen, maar geconfronteerd worden met de achtervolging van Saoedische tirannen sluit niet uit dat Salah Liverpool in de toekomst zal verlaten en naar de Saoedische competitie voor goud zal gaan. Als wordt bevestigd dat hij het team in de toekomst zal verlaten, krijgt Liverpool een aanzienlijk transferaanbod en wint Salah ook een goedbetaald pensioencontract.

    De leidinggevenden van Liverpool en coach Klopp zijn momenteel niet bereid om Salah te verkopen.Tenzij Salah wil vertrekken, zal Liverpool deze offensieve troefkaart nooit loslaten. Pas als Salah duidelijk maakt dat hij het team gaat verlaten, zal Liverpool plannen overwegen om Salah en vervangers op de transfermarkt te introduceren.