Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bayern nieuw doelwit Vlahovic?

Bayern nieuw doelwit Vlahovic?

  • Voor Bayern, wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen op het punt staan te beginnen, voldeden hun winsten in deze transferperiode nog steeds niet aan de verwachtingen. Wat de belangrijkere aanpassing van de spitslijn betreft, heeft de verbetering van de algehele kracht niet veel effect gehad.

    "Sinds het einde van vorig seizoen heeft Bayern een zeer duidelijke houding getoond tegenover het contracteren van Kane. Na het einde van het seizoen, na vele malen met Tottenham te hebben gecommuniceerd en twee opeenvolgende aanbiedingen te hebben gestuurd, is deze transfer nog steeds geen beslissende vooruitgang geboekt. Naarmate de transferperiode vorderde, begonnen de weinige sterren op de transfermarkt echter hun volgende thuis te vinden, wat Bayern angstig maakte. Als het team volgend seizoen ingaat met deze aanvallerconfiguratie, zullen ze waarschijnlijk een teleurstellend seizoen blijven inluiden. Volgens sport1 heeft Bayern de beslissing genomen om Harry Kane te laten vallen. In plaats van niets te riskeren en voor onbepaalde tijd te blijven wachten op Kane in de goedkope voetbalshirts, is het volgens hen beter om te proberen een zekerder doelwit te tekenen.

    Vlahovic is het eerste doel van Bayern geworden. Naar verluidt stuurt Bayern binnenkort het eerste bod op de topscorer in de Serie A. Zo kan Tuchel ook meer tijd krijgen om in de opstelling te lopen. Vergeleken met Kane is Vlahovic echter pas 23. Gezien zijn uitstekende potentieel, als hij zich met succes kan aanpassen aan de Bundesliga en het tactische systeem van Bayern, dan is Vlahovic in voetbalshirts Bayern München nog steeds de moeite waard om naar uit te kijken.