Blogs » Arts & Handmade Crafts » De eerste trainingsweek van Real Madrid is begonnen

De eerste trainingsweek van Real Madrid is begonnen

  • Volgens rapporten van "Marca" hebben de eerste spelers van Real Madrid die terugkeren in het team de training voor een week hervat. Sterspeler Bellingham, die honderden miljoenen waard is, heeft deze week speciale aandacht gekregen van de Spaanse media.

    Bellingham droeg een goedkope voetbalshirts en paste zich snel aan de intensiteit en het ritme van de training aan nadat hij naar Real Madrid was gekomen. Hoewel zijn Spaans nog in de kinderschoenen staat, heeft hij een goede band met de spelers van Real Madrid. Er beginnen zich vriendschappen te vormen tussen de jonge rekruten. In de trainingsvideoclips die door Real Madrid zijn vrijgegeven, is Bellingham te zien terwijl hij een voetbalshirts Real Madrid draagt en heel goed met andere spelers overweg kan. Onder hen zijn oude bekende Brahim en Vazquez van de lokale bende van Real Madrid. Het lijkt erop dat deze jongeman van net 20 jaar inderdaad een sociaal genie is, en hij is binnen een paar dagen helemaal vertrouwd met het nieuwe team. De grote jongens van de nieuwe generatie middenvelders zijn vrolijk en levendig en integreren snel in de groep.

    Toni Kroos, die momenteel de training leidt als interim-captain van het team, is net zo blij met Bellinghams talent en leergierigheid. Je kunt zien dat hij deze junior ook erg waardeert.