Blogs » Arts & Handmade Crafts » Valverde scoorde tweemaal

Valverde scoorde tweemaal

• Op 24 juli, Pekingse tijd, speelden Real Madrid en AC Milan een opwarmwedstrijd.De twee clubs met de meeste Champions League-trofeeën gingen een prachtige confrontatie aan!

45 minuten voor de wedstrijd behoorde de wedstrijd ongetwijfeld toe aan AC Milan Hoewel hun algemene kracht niet zo goed was als die van Real Madrid, maar op het veld gebruikte AC Milan een efficiënte aanval en leidde met 2-0 in de eerste helft. In de tweede helft verving Real Madrid Modric in goedkope voetbaltenues, Rodrigo en Vinicius en andere hoofdspelers. In de 57e minuut greep Valverde zijn kans.Na ontvangst van de bal op de aanvalshelft nam hij een afstandsschot en scoorde succesvol.Het scoren van 2 opeenvolgende doelpunten hielp Real Madrid het puntsaldo met 2:2 te verkleinen. In de 84e minuut maakte Modric een lange pass vanaf de verdedigingshelft. Vinicius ging met hoge snelheid naar voren, gooide toen de verdediger van AC Milan af, keek de doelman aan en duwde kalm en scoorde. Dit doelpunt hielp Real Madrid ook om de overlevering van AC Milan om te keren. 3-2 De spelers in het voetbaltenue clubs behaalden een prachtige overwinning. Vermeldenswaard is dat de prestaties van nieuwkomer Bellingham ook erg goed zijn!