Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City verliest na strafschoppen van Arsenal

Manchester City verliest na strafschoppen van Arsenal

• De finale van de Community Shield Cup werd gehouden in het Wembley Stadium.De confrontatie tussen de twee reuzen zorgde ervoor dat de fans in goedkope voetbaltenues veel aandacht trokken en reikhalzend uitkeken naar de start van de wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd gingen Manchester City en Arsenal een felle confrontatie aan. Ondanks meerdere schoten van beide kanten wist geen enkele ploeg de impasse in de eerste helft te doorbreken en bleef de stand 0-0. Aan het begin van de tweede helft nam Palmer de leiding om de impasse te doorbreken.Dit doelpunt stimuleerde het moreel van Manchester City. Trossard scoorde een cruciaal doelpunt voor Arsenal in de laatste momenten van de blessuretijd om de stand gelijk te trekken. De twee partijen gingen een strafschoppenserie in. De spelers van Arsenal toonden kalmte en nauwkeurige strafschoppen, allemaal strafschoppen. De Bruyne en Rodri van Manchester City maakten echter fouten en misten strafschoppen, waardoor Arsenal een kans kreeg om te winnen. Uiteindelijk won Arsenal de penalty shootout met een score van 4-1, versloeg Manchester City met 5-2 in totaal en won met succes de Community Shield.

Met deze overwinning won Arsenal voor de 17e keer de Engelse Super Cup Community Shield.Proficiat aan de spelers die de voetbaltenue clubs dragen voor de eindoverwinning!