Blogs » Arts & Handmade Crafts » comeback tottenham

comeback tottenham

  • De Eredivisie is in volle gang. Op 26 augustus trok de wedstrijd tussen Tottenham en Bournemouth de aandacht van fans die goedkope voetbaltenues droegen. Vorig seizoen wonnen de twee ploegen elk van de twee duelrondes en scoorden elk 5 doelpunten om de uitslag te bepalen. Dit seizoen ontmoeten ze elkaar opnieuw.

    Bournemouth is een team uit het middensegment in de Premier League, heeft twee wedstrijden, één gelijkspel en één verliespartij. Het verloor 1:3 van Liverpool in de laatste ronde van uitwedstrijden, wat de gebreken in het verdedigingssysteem weerspiegelt. Bournemouth speelt voornamelijk in een 4-2-3-1-formatie, waarbij de spelers goede vaardigheden aan hun voeten hebben en een goed passcontrolevermogen hebben. In de eerste twee wedstrijden van de Premier League werkte het team uit Bournemouth samen om 2 assists te voltooien en 2 doelpunten te scoren. Aan de aanvallende kant droeg Solanke 1 pass en 1 schot bij en verkeerde in een hete staat. De verdedigende partij krijgt momenteel echter twee doelpunten per wedstrijd tegen en kent te veel mazen in de wet.

    Tottenham kende een sterke start. Momenteel kent de Premier League 2 wedstrijden, 1 overwinning en 1 gelijkspel zonder nederlaag, vooral de 2-0 overwinning op Manchester United in de laatste ronde. De kans is groot dat de Premier League dit seizoen een comeback zal maken. Tottenhams belangrijkste 4-2-3-1-formatie, Kane schakelde over naar Bayern, had geen invloed op de aanvallende score. Sun Xingmin en Kuru dragen voetbaltenue clubs en hebben een sterke aanvallende impact op beide vleugels. Wilson is extreem actief met twee assists in de hand. De twee verdedigers Emerson en Romero scoorden elk één doelpunt, wat behoorlijk bedreigend is. Deze campagne zal het weerstandsvermogen van Bournemouth op de proef stellen. De algehele sterkte van Tottenham is hoger dan die van Bournemouth, en hun moreel is momenteel hoog.