Blogs » Arts & Handmade Crafts » Chelsea versloeg Luton met 3-0

Chelsea versloeg Luton met 3-0

• In de derde speelronde van de Premier League in het seizoen 2023-2024 begint de eerste competitiewedstrijd, Chelsea neemt het op tegen Luton.

In de zesde minuut van de wedstrijd maakte Chilwell een voorzet en de kopbal van Coleville in het strafschopgebied werd geblokkeerd. In de 17e minuut scoorde Gusto de bal en Sterling, gekleed in een goedkope voetbaltenues, dribbelde de bal vanaf de rechterkant het strafschopgebied in, ontdeed zich vervolgens van de verdediging en scoorde met zijn linkervoet. Chelsea stond met 1-0 voor! In de 31e minuut schoot Gusto hoog met zijn rechtervoet van buiten het strafschopgebied. In de 41e minuut raakte Carborley het doel met zijn linkervoet vanuit een kleine hoek aan de rechterkant van het strafschopgebied en werd geblokkeerd door Coleville. Luton kreeg een hoekschop, waarna Gilles de strafschop nam om de bal in de strafschop te drijven. Barkley kopte vanaf de rechterkant van het doel. De deur staat iets gekanteld. Aan het einde van de eerste helft leidde Chelsea Luton tijdelijk met 1-0. In de 75e minuut van de wedstrijd werd de score op het veld opnieuw herschreven. Enzo pakte een pass vanaf de rechterkant van het voorveld. Sterling plaatste een pass met rechts op hoge snelheid. Jackson, gekleed in een voetbaltenue clubs, omsingelde het midden van het strafschopgebied en raakte het net met zijn rechtervoet. Chelsea zette de overwinning op slot, 3-0! Aan het einde van de wedstrijd versloeg Chelsea Luton thuis met 3-0 en boekte zo hun eerste overwinning van het nieuwe seizoen.