Blogs » Arts & Handmade Crafts » Morata scoort tweemaal

Morata scoort tweemaal

• In de derde ronde van La Liga in het seizoen 2023/24 speelde Atletico Madrid tegen Vallecano uit.

Al na twee minuten in de wedstrijd doorbrak Atletico Madrid de impasse. DePaul maakte een diagonale pass in het strafschopgebied en Griezmann, die een goedkope voetbaltenues droeg, slaagde erin het schot te volleyen, waardoor de club op een 1-0 voorsprong kwam. Atlético Madrid leidde Vallecano met 3-0 in de eerste helft. In de 73e minuut van de tweede helft gaf Saul een steekpass. Morata schoof op en scoorde in zijn eentje. Tegenover Dimitlevski scoorde hij gemakkelijk. Atletico Madrid 4-0 Rayo Vallecano. In de 79e minuut maakte Dimitlevski een fout bij het doorgeven van de bal op de verdedigingshelft. Angel Correa slaagde erin te lobbyen na het stelen van de bal. Atletico Madrid 5-0 Rayo Vallecano. In de 84e minuut schakelde Angel Correa de middenvelder uit en stuurde een steekpass. Morata, gekleed in voetbaltenue clubs, schoof het strafschopgebied binnen en scoorde vanuit een kleine hoek. Atletico Madrid 6-0 Vallecano. In de 86e minuut dribbelde Morata de bal naar voren en stuurde vervolgens een voorzet. Marcos Llorente volgde en scoorde de bal. Atletico Madrid 7-0 Rayo Vallecano. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Atletico Madrid Rayo Vallecano met 7-0.