Blogs » Arts & Handmade Crafts » Athletic Bilbao versloeg Alaves met 2-0

Athletic Bilbao versloeg Alaves met 2-0

• De zesde ronde van La Liga begint. Alaves speelt op hun thuisveld tegen Athletic Bilbao, de achtvoudig kampioen van La Liga en die voor de wedstrijd op de vierde plaats staat.

Voor de wedstrijd was Athletic Bilbao vier opeenvolgende wedstrijden ongeslagen gebleven in alle competities, terwijl Alaves niet zo goed was als Athletic Bilbao met twee overwinningen en twee verliespartijen in de laatste vier wedstrijden in alle competities. De twee teams ontmoetten Bilbao in de laatste drie wedstrijden. Athletic Bilbao heeft de overhand met 1 overwinning en 2 gelijke spelen, dus meer dan 69% van de fans die vóór de wedstrijd goedkope voetbaltenues dragen, geloven dat het bezoekende team van Athletic Bilbao 3 punten kan halen van Alaves. In de 19e minuut van de wedstrijd stuurde Besga een prachtige pass. Williams, gekleed in voetbaltenues Athletic Bilbao, brak door naar de rechterkant van het strafschopgebied en scoorde rustig een laag schot om Athletic Bilbao aan de leiding te helpen. In de 76e minuut stuurde Williams een prachtige pass vanuit een omgekeerde driehoek, en Sanchet ontmoette de bal bovenaan de boog en vuurde een boos schot af om het bezoekende team te helpen de overwinning te bezegelen. Uiteindelijk versloeg Athletic Bilbao Alaves met 2-0, wat de tweede opeenvolgende competitieoverwinning inluidde en ongeslagen bleef in vijf opeenvolgende wedstrijden. Het verzamelde 13 punten en haalde Girona in om naar de derde plaats op de ranglijst te stijgen. Tegelijkertijd zijn de punten gelijk aan die van het als tweede geplaatste Barcelona-team, en staan ze slechts 2 punten achter op het best gerangschikte Real Madrid.