Blogs » Arts & Handmade Crafts » Fans steunen Roma nog steeds

Fans steunen Roma nog steeds

  • In de zevende ronde van de Serie A mompelden fans die voetbaltenues droegen voor de wedstrijd dat Mourinho moest worden ontslagen. Als gevolg hiervan bereikte het Olimpico Stadion 62.638 mensen, wat weer vol was. Het hele stadion was gevuld met Roma-liederen en gejuich. .

    In deze thuiswedstrijd zagen de spelers er goed aangepast uit in hun derde voetbaltenues AS Roma. Mourinho heeft de verdediging aangepast. Vanwege de blessure van Llorente verhuisde aanvoerder Cristante naar een nieuwe positie, van het middenveld naar de positie van centrale verdediger. Aanvoerder Pellegrini speelde. Op de positie van de linkermiddenvelder werkten Dybala en Lukaku samen als dubbele aanvaller. En ja hoor Het was nog steeds een formatie van 352. Na communicatie met de spelers bleef Mourinho resoluut vasthouden aan de drie centrale verdedigers. Aanvoerder Pellegrini kreeg krampen en Mourinho maakte geen aanpassingen. En toen gebeurde er een wonder. De vrije trap van Dybala maakte een boog en vloog naar het onbewaakte achterpunt. Iedereen dacht dat de bal naar de tribune zou vliegen. Het had al een vast patroon gevormd. Het was echt jammer, Roma. Locking Bij de 2-0 kookte niet alleen het Olympisch Stadion, maar de hele Serie A. Zelfs de scheidsrechter was zenuwachtig en verkrampt, een beetje beschaamd.

    Aan het einde van de wedstrijd kreeg Roma drie kostbare dagen adempauze. Het team moet zich nog steeds blijven aanpassen en een meer geschikte speelstijl vinden. Ga zo door!