Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bellingham de lijst aan met 8 doelpunten

Bellingham de lijst aan met 8 doelpunten

• Bellingham, die deze zomer veel geld heeft uitgegeven om zich aan te melden, heeft in zijn carrière bij Real Madrid 10 doelpunten en 3 assists gescoord in alle competities, nadat hij was gepasseerd en geschoten in de Champions League! Real Madrid-middenvelder Bellingham (8 goals en 3 assists in 9 wedstrijden) heeft zijn uitstekende vorm deze maand voortgezet en is de topscorer van het team. In de 9e ronde van La Liga stond Real Madrid thuis tegenover Osasuna. In de eerste helft scoorde Bellingham zijn zevende doelpunt in negen competitiewedstrijden. In de 54e minuut van de tweede helft scoorde Bellingham, gekleed in de voetbaltenues Real Madrid, tweemaal en scoorde zijn achtste doelpunt in de competitie. Vinicius passeerde en schoot, Valverde gaf twee assists en Joselu scoorde en miste punten. Uiteindelijk won Real Madrid met 4-0 Osasuna. In het klassement staat Real Madrid tijdelijk bovenaan met 24 punten, en Osasuna staat tijdelijk op de 10e plaats met 10 punten.

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti zei in een interview na de wedstrijd dat het eerste doelpunt van Bellingham het team een​boost in het moreel gaf. Alles vanaf het begin van het seizoen tot nu was verrassend. Niemand dacht dat hij zoveel doelpunten kon maken. Vinicius, die terugkeerde in deze wedstrijd, scoorde ook een doelpunt en assisteerde het doelpunt van Joselu dat de overwinning bezegelde. Valverde, die de goedkope voetbaltenues droeg, scoorde ook 2 assists in deze wedstrijd en was een sleutelfactor in de overwinning!