Blogs » Arts & Handmade Crafts » Paris Saint-Germain 3:0 Montpellier

Paris Saint-Germain 3:0 Montpellier

• De 11e ronde van de Ligue 1 begon met de eerste wedstrijd. Paris Saint-Germain stond thuis tegenover Montpellier. Li Gangren, Emery en Ferreira scoorden elk een doelpunt. Paris Saint-Germain versloeg Montpellier met 3:0. , nog één wedstrijd en keerde tijdelijk terug naar de bovenste plek!

De Zuid-Koreaanse international Lee Gang-in, die aan de wedstrijd begon, scoorde in amper 10 minuten. Mbappe, die de goedkope voetbaltenues droeg, maakte een slimme pass in het strafschopgebied. Li Gangren volgde met een krachtig schot en scoorde, scoorde zijn eerste doelpunt in de Ligue 1 en bezorgde Paris een 1:0 voorsprong. De daaropvolgende schoten van Dembele en Aslav werden gered door doelman Leconte, en Paris leidde tijdens de rust met 1 doelpunt. Na het wisselen van speelhelft speelden de 17-jarige Emery en Dembélé in de 59e minuut een prachtige wedstrijd, eerstgenoemde slaagde daar met een groot schot in het strafschopgebied in en ook de thuisploeg breidde de voorsprong uit naar 2-0. In de 68e minuut passeerde Ashraf terug in de omgekeerde driehoek van het strafschopgebied. Ferreira, gekleed in voetbaltenues Paris Saint-Germain, brak de verdediging van Leconte met een laag schot, waardoor Paris een voorsprong van drie doelpunten kreeg. In de laatste blessuretijd assisteerde Mbappé Gonzalo Ramos voor het doel met een kopbal, maar de scheidsrechter signaleerde dat de Franse aanvaller buitenspel stond, waardoor het doelpunt ongeldig was en de eindstand op 3-0 werd vastgesteld.