Blogs » Arts & Handmade Crafts » Může být Sevilla znovu králem?

Může být Sevilla znovu králem?

  • června 1 ve 3 hodiny ráno začíná finále Evropské ligy v Budapešti, hlavním městě Maďarska! Úroveň pozornosti a popularity není o nic menší než u finále Ligy mistrů a fanoušci se těší na okamžik, kdy finále začne.

    Mourinho jako král evropských válek vyhrál všech pět evropských finále v historii a je prvním  na grandslamu tří velkých evropských pohárů. Král Evropské ligy, Sevilla, je tým, který vyhrál nejvíce šampionátů v historii Evropské ligy. Vyhrál všech 6 finále v historii. Během tohoto období dovedl Emery tým k vítězství ve třech po sobě jdoucích šampionátech. Relativně vzato, útoky obou stran nebyly tak silné a útoky Sevilly byly aktivnější než útoky Říma. Co se týče obrany, Řím je evidentně silnější. Mourinho nám v semifinále předvedl obranu ve stylu poučení, hráči v dres AS Řím striktně plnili obrannou taktiku jako železný buben a úspěšně postoupili do finále.

    Když se střetnou dva týmy, dá se říci, že finále Evropské ligy je nejsilnější v historii.Vždy se však najde tým v Fotbalové dresy, který prohlásí, že byl překonán královský rekord Kdo nakonec vyhraje?  si přát předpovědět, který tým se může společně smát naposledy!