Blogs » Arts & Handmade Crafts » Sevilla je i nadále „králem Evropskou ligu“

Sevilla je i nadále „králem Evropskou ligu“

  • Finále Evropské ligy konečně začalo a Řím agresivně útočí na mistra. Dokáže Sevilla jako 6násobný šampion obhájit titul?

    Zdá se, že Řím v tomto utkání nevyužil defenzivní taktiku, ve 34. minutě s asistencí Manciniho úspěšně vstřelil první gól zápasu Dybala v Fotbalové dresy! Zdá se, že Mourinho dává najevo, že se očekává vše! V 55. minutě pomohla vlastní branka Manciniho Seville vstřelit vlastní branku, Sevilla 1:1 Řím a obě strany udržely remízu 1:1 až do konce prodloužení. Sevilla, která se spoléhala na skóre 4:1 v penaltovém rozstřelu, znovu vyhrála Evropskou ligu a pokračovala v rekordu vítězství ve všech šampionátech ve finále, který se prodloužil na sedmé, a zároveň ukončil zápas trenéra Říma Mourinha. Evropské finále Mýtus vítězství. Úspěšně obhájit titul! Dybala litoval, že se mu nepodařilo vyhrát pohár a ronil na stadionu slzy.Je vidět, že se Dybala v tomto utkání snažil ze všech sil.

    Podle statistik vyhrála Sevilla již posedmé Evropskou ligu. Dá se říci, že Sevilla je hodna titulu „Král Evropské ligy.“ Gratulujeme hráčům v dres Sevilla FC, že konečně vyhráli  mistrů!