Blogs » Arts & Handmade Crafts » Ke kterému týmu se Messi přidá?

Ke kterému týmu se Messi přidá?

  • Giganti Ligue 1 Paris Saint-Germain oficiálně oznámili, že argentinská superstar Messi v Fotbalové dresy opustí tým po skončení této sezóny. Messiho odchod měl obrovský dopad na pozornost pařížského klubu Oficiální sociální sítě Paříže ztratily více než 2 miliony fanoušků a stále ubývají.

    Messi jako superstar světové úrovně je v současnosti svým vlivem srovnatelný pouze s portugalskou superstar Ronaldo. Poté, co vedl argentinskou reprezentaci k vítězství na mistrovství světa, Messiho vliv nemá obdoby. Argentina porazila ve finále mistrovství světa Francii a vyhrála mistrovství světa Messi byl korunován mistrem světa Messi vstřelil 800. gól v kariéře Paříž nevyjádřila žádná slova oslav pro Messiho. Po oficiálním oznámení Messiho odchodu v Paříži, mnoho fanoušků, kteří následovali Messiho, následovalo argentinskou superstar a znovu odešli.Mnoho fanoušků se také rozhodlo nevěnovat pozornost tomuto klubu, který nikdy neprojevil toleranci vůči Messimu.

    V blízké budoucnosti Messi v Messi dres oznámí, ke kterému týmu se připojí. Fanoušci a barcelonský klub doufají, že Messi může zvážit návrat do Barcelony a doufají, že se Messi může připojit ke klubu, který ho toleruje a chápe a hraje vesele!