Blogs » Arts & Handmade Crafts » cítit nadšení fanoušků

cítit nadšení fanoušků

  • Manchester City, který si dal jen krátkou pauzu, se vrátil do Manchesteru City a hned se vrhl do velkolepé mistrovské přehlídky. Sdílejte radost z vítězství v šampionátu s fanoušky!

    Právě skončená sezóna 2022-23 je sezónou snů pro Guardiolu a Manchester City. Zamčený v titulu Premier League s předstihem, porazil Manchester United a vyhrál FA Cup. Ve finále Ligy mistrů s Rodriho perfektním zásahem v Fotbalové dresy a Edersonovou statečnou záchranou Manchester City porazil Inter Milán 1:0, poprvé vyhrál Ligu mistrů a také zkopíroval zázrak Manchesteru United v sezóně 1998-99. získat trojkorunu. Průvod s půlhodinovým zpožděním konečně začal a fanoušci v dres Manchester City zaplnili ulice. Silný déšť pokračoval, což náladu fanoušků vůbec neovlivnilo, někteří fanoušci dokonce vylezli na rozcestník brzy, aby získali výborný pozorovací úhel. Hráči Manchesteru City zvedli trofej, aby se ozvali publiku, a přeplněné ulice byly naplněny vůní vítězství. Guardiola si zapálil doutník a postavil se do čela autobusu a oznámil dynastickou éru, kterou zahájil v této sezóně.

    Manchester City se chystá čelit odchodům hráčů, mohou znovu vyplout? Věnujme pozornost přestupovým novinkám Xia Chuanga!