Blogs » Arts & Handmade Crafts » chytrý defenzivní záložník

chytrý defenzivní záložník

  • Pokud se Mountovi podaří získat zpět svou nejlepší formu v Manchesteru United v Chelsea, bude to pro Manchester United velmi dobrá posila. Pro Manchester United není velký problém utratit spoustu peněz za nákup Mounta, protože je stále na co se těšit.

    V ofenzivě loňská sezóna zjevně nebyla jeho nejlepší. Byl zraněný a nebyl v dobrém stavu a po tomto období rekonvalescence se v sedmi a osmdesáti letech zotavil. Mount v jeho Fotbalové dresy zaujme Ten Hag svým pohybem od míče a umí dělat problémy soupeři. Je velmi dobrý v zastavování soupeřových defenzivních záložníků v přijímání míče. To je důvod, proč ho Southgate a Tuchel mají tak rádi. Pokud chcete hrát skvělé protiútoky a zastavit opozici v útocích zezadu, správný záložník, který se s míčem pustí, je Mason Mount, který je neustále v útěku. Ty jsou pro Manchester United velmi důležité. Umí se přímo začlenit do týmu, rozumí taktickým požadavkům Ten Hag a má výbornou fyzickou zdatnost. Umí dávat jak trestné kopy, tak snadné góly.

    Mount v dres Manchester United přidá týmu spoustu zkušeností, i když je stále velmi mladý. Je to chytrý hráč, který tu bude dalších pět let, a zdá se, že ještě není v nejlepších letech.