Blogs » Arts & Handmade Crafts » Bude Liverpool zvažovat Chiesu?

Bude Liverpool zvažovat Chiesu?

  • Liverpool úspěšně podepsal dva záložníky, McAllistera a Soboszroye, aby posílili nedostatky středního pole. Tito dva záložníci v Fotbalové dresy už utratili většinu přestupového rozpočtu Liverpoolu.

    Během Ronaldova působení v Juventusu získal Chiesa pro Ronalda svým prudkým průlomem a rychlostní převahou spoustu ofenzivního prostoru, poslal Ronaldovi mnoho nádherných asistencí a stal se nejlepším partnerem portugalské superstar v Juventusu. Ale poté, co Cristiano Ronaldo opustil Juventus, Chiesa Jr. utrpěl mnoho zranění a jeho stav není tak dobrý jako předtím. Juventus chce využít příležitosti prodat Chiesu za vysokou cenu a vydělat peníze. I kdyby se Salah rozhodl tým opustit, Liverpool, který obdržel vysokou přestupovou částku, pečlivě zváží Chiesu, který má potenciální zranění. Chiesovo zranění je největší překážkou tohoto přestupu. To je něco, o čem vedení musí vážně diskutovat.

    Vedení Liverpoolu a trenér Klopp momentálně nejsou ochotni Salaha prodat.Pokud Salah v dresy Liverpool nebude chtít odejít, Liverpool tento ofenzivní trumf nikdy nepustí. Teprve když Salah dá jasně najevo, že tým opustí, Liverpool zváží plány na zavedení Salaha a náhrad na přestupovém trhu.