Blogs » Arts & Handmade Crafts » Noví hráči přijíždějící do Říma s letenkami na vlastní náklady

Noví hráči přijíždějící do Říma s letenkami na vlastní náklady

  • Poté, co dánský hráč absolvoval lékařskou prohlídku, romský klub oznámil, že se hráč stal romským hráčem na čistě hostování.

    Christensen si v Římě vybral Fotbalové dresy s číslem 43, číslo, které bylo v jeho kariéře použito několikrát. Za vstup do romského týmu vyjádřil Christensen hrdost na to, že je součástí tohoto historického klubu. Velká tradice klubu byla rychle cítit. Roma je klub, který v posledních letech velmi pozorně sleduji. Výkon týmu ve mně také vzbudil větší chuť se do projektu zapojit a těším se na začátek nového dobrodružství. Od tohoto dne bude Christensen hrát za Řím a je připraven bojovat o místo startu s Celikem a Kasdorpem. Stojí za zmínku, že Christensen je plný nadšení pro připojení k Romům.

    Podle plánu by měl Christensen do Říma dorazit tento víkend. Hráč se však nemohl dočkat, až bude hrát za Roma, a to natolik, že si na vlastní náklady koupil letenku, aby mohl ve čtvrtek bez předchozího upozornění přijet do Říma v Itálii, takže když hráč dorazil, nebyli u něj žádní novináři. Z toho je vidět, že Christensen, který má na sobě dres AS Řím, se chce co nejdříve přizpůsobit romskému týmu.