Blogs » Arts & Handmade Crafts » Stav míčového krále není špatný

Stav míčového krále není špatný

  • Evropský fotbal se zcela rozloučil s érou Messiho a Ronalda. Poté, co Messi oznámil svůj vstup do MLS, se oči fanoušků nosících Fotbalové dresy odpovídajícím způsobem změnily.

    Ve hře měl Messi kapitánskou pásku.Pouhých 8 minut hry poslal Busquets přesnou dlouhou přihrávku.Messi nahrál míč před branku a trefil zadní tyč.Po odrazu míče navázal Messi a vyrovnal Gól padl a Inter Miami vedl 1:0. Ve 21. minutě se Messi pustil do útoku, po dokončení spolupráce se spoluhráči se mu podařilo obklíčit poloprázdnou branku před brankou a Inter Miami vedl 2:0. V 53. minutě Messi dribloval s míčem na velkou vzdálenost a nakonec nízkou střelou pomohl Robertu Taylorovi ke skórování Miami International 4:0 zabilo napětí zápasu.

    Z 2-1 na 4-0 v méně než dvou zápasech odehrál Messi 89 minut za Miami International a nakopl královskou dominanci, vstřelil 3 góly a 1 asistenci a jednou přímo podnítil gól. Soudě podle dvou zápasů, ve kterých Messi hrál, se tvrdá síla Miami International přímo zlepšila nejméně o dva stupně a šla rovnou do prvního stupně ligy. Atlanta United, která byla v tomto kole severoamerických zápasů snadno poražena League Cup, je tým upstream a řadí se do americké profesionální ligy.Východní konference Spojených států je sedmá v tabulce a je v play off. Nutno říci, že 36letý Messi, který má na sobě Klubů fotbalové dresy, si stále udržuje super vysokou soutěž.