Blogs » Arts & Handmade Crafts » Kane vynechá finále Gamper Cupu

Kane vynechá finále Gamper Cupu

  • Finále Gamper Cupu začalo, šampion La Ligy Barcelona vs. Premier League Tottenham. Fanoušci v Fotbalové dresy přišli do dějiště brzy, aby viděli zápas. Kane z Tottenhamu zápas vynechal.

    Ve 4. minutě hry poslal nádhernou přihrávku Rafinha a Lewandowski volejem z malého úhlu na levé straně pokutového území pomohl Barceloně jít do vedení. Ve 25. minutě se Skipp prosadil doplňkovou střelou z pravé strany pokutového území a pomohl Tottenhamu vyrovnat. Ve 37. minutě poslal nádhernou přihrávku Perisic a Skip se dvakrát trefil hlavou zblízka před branku. V 81. minutě vyslal nádhernou přihrávku Yamal a Ferran Torres zblízka před branku z voleje pomohl Barceloně vyrovnat skóre. V 90. minutě Fati připravil pro Barcelonu tradici a v 93. minutě Barcelona vstřelila další gól. Barcelona na konci zápasu porazila Tottenham 4:2 a získala mistrovský titul.

    Nakonec Barcelona porazila Tottenham a dosáhla 8 titulů v Gamper Cupu za sebou. Po tomto tažení se Barcelona utká s Getafe v prvním kole La Ligy. Doufám, že hráči v Klubů fotbalové dresy předvedou dobrý výkon v prvním zápase.