Blogs » Arts & Handmade Crafts » Těšíme se na novou sezónu Dortmundu

Těšíme se na novou sezónu Dortmundu

  • Dortmund hostí v prvním kole Bundesligy Kolín nad Rýnem. V prvním poločase trefil Selke střelou břevno a na obou stranách remizoval 0:0. Ve druhém poločase na poslední chvíli základní hrací doby vstřelil branku Mullen v Fotbalové dresy a Dortmundu tak dobře vstoupil do nové sezony!

    V 18. minutě se dostal do rychlého protiútoku Kolín nad Rýnem, Selke pronikl do pokutového území a dribloval vodorovně jedním krokem na branku, míč zasáhl nohu obránce a trefil břevno! Ve 31. minutě zaútočil Dortmund na pokutové území zleva a Brandt trefil branku z malého úhlu a minul základní čáru. V 75. minutě přihrál Kolín zprava do vápna, hlavičku zblízka zblokoval Kerber, v 82. minutě si míč na předním hřišti vzal Adamyan a udělal krok k dlouhé střele. Zachytil ho letící Kerber. V 88. minutě se zpoza branky trefil Mullen v Klubů fotbalové dresy! Dortmund 1:0 Kolín!

    Pro Dortmund, který jde v letošní sezóně na vyšší úroveň, jsou k překonání nejen noční můra závěrečné bitvy minulé sezony, ale také ztráta bojovnosti kvůli odchodu hlavních hráčů letos v létě. Trenér Dortmundu Edin Terzic řekl: Přestože jsme byli blízko šampionátu, nakonec jsme ho nezískali. Věřte, že hráči se chytnou tam, kde klopýtnou.