Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City vede průběžné pořadí

Manchester City vede průběžné pořadí

  • První tři kola Premier League skončila. Manchester City, aktuálně na prvním místě v Premier League, je jediným týmem, který si udržel úplné vítězství.Udržuje si dominanci v lize.

    Manchester City nehrál v první půli dobře, vyhrál sice penaltu a předal ji nejlepšímu střelci týmu v dresu Haalandovi, ale šanci na penaltu nakonec nevyužil, což vytvořilo tlak na Manchester City. Naštěstí to ve druhém poločase vynahradil Fotbalové dresy Harland, skóroval hlavou a vyrovnal skóre, což ukazuje, že Manchester City je vyzrálý tým. Sheffield United přijal strategii zaměřenou na obranu, díky které se Manchester City zdá bezmocný, když Fodenovy asistence Dále Rodrygo v Klubů fotbalové dresy vstřelil rozhodující gól a pomohl Manchesteru City zpečetit vítězství.

    Pro Manchester City vítězství v tomto zápase neznamená, že jejich cesta skončila. Je to dobrý začátek sezóny. Je před námi ještě dlouhá cesta. Pouze vítězstvím v jednom zápase v jednom okamžiku si mohou zajistit Premier League titul Nezůstal pozadu.