Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester Citys mål om 3 titler er oppnådd 2 titler

Manchester Citys mål om 3 titler er oppnådd 2 titler

• Manchester City startet denne kampen med en 3241-formasjon, senter Harland, midtbanespiller Grealish, Gundogan, De Bruyne, Bernardo Silva, Rodri, Stones, Akanji, Dias, Walker, målvakt Ortega.

Mindre enn et minutt ut i kampen, med Manchester Citys fremrykning, var ikke Manchester Uniteds bakbaneklarering betimelig, og Gundogan, ikledd en Fotballdrakter, tok et langskudd utenfor 16-meteren og scoret! Manchester City leder Manchester United 1:0. Laget samtidig rekorden for det raskeste målet i FA-cupfinalen. I det 51. minutt tok Manchester City et frispark i frontbanen.De Bruyne tok straffen og fant presist Gundogan utenfor 16-meteren.Gundogan scoret to ganger og scoret igjen! De Gea klarte ikke å redde. Da Manchester City erstattet De Bruyne, initierte Manchester United flere nesten målmuligheter uten å lykkes! Til slutt, med Gundogans støtte, beseiret Manchester City Manchester United 2:1 og vant Premier League-tittelen i sesongen 2022-23, og løftet deretter FA-cuppokalen.

Gundogan, som hadde på seg en Manchester City drakt på slutten av sesongen, var så modig. Den siste måneden har det vært tre «dobbelringer», som hver er et nøkkelspill! Deretter vil Manchester City konkurrere om sesongens viktigste tredje krone - Champions League! 10. juni blir en historisk utfordring for Manchester City!