Blogs » Arts & Handmade Crafts » Champions League-finalen ny legende

Champions League-finalen ny legende

• Den verdenskjente UEFA Champions League-finalen vil bli holdt på Istanbul Stadium! Enten Manchester City vant Champions League for første gang og fullførte Triple Crown, avsluttet sesongen vellykket, eller Inter Milan nådde toppen av Europa etter 13 år, klar til å se denne fantastiske kampen sammen.

Selv om omverdenen er overveldende optimistisk med tanke på at Manchester City skal vinne mesterskapet, er det faktisk fortsatt spenning i denne finalen. Flere angrep fra Manchester City i første omgang ble reddet av Onana. Manchester City klarte ikke å finne spillets rytme under det målrettede forsvaret til Inter Milan. I det 36. minutt ble De Bruyne skadet og forlot banen, og la til flere variabler til spillet. Manchester Citys offensiv trådte ikke i kraft før i det 68. Med assisten fra Silval iført Fotballdrakter, presset Rodri og scoret det eneste målet i kampen, som også var det første målet i historien til Manchester Citys Champions League-lag. Så kjempet Inter Milan hardt for å angripe DiMarco headet ballen og fulgte opp med et oppfølgerskudd og ble klarert av Lukakus mållinje Inter Milan bommet på muligheten til å score. I siste øyeblikk på 90+5 fikk Inter Milan hjørnespark. Til og med keeper Onana ble med. Ederson i Manchester City drakt reddet ballen og knuste Inter Milans sjanser til å utligne. Med kampens fløyte beseiret Manchester City Inter Milan 1:0 og vant til slutt mesterskapet. Keeperne på begge sider gjorde store redninger i denne kampen, og Rodri fortjente å bli kåret til kampens beste spiller!

Denne kampen er det siste puslespillet for Manchester City for å fullføre Triple Crown! Begynnelsen på en dynasti-æra! Manchester City slo rekorden på 0 Champions League i lagets historie og skrev et nytt kapittel!