Blogs » Arts & Handmade Crafts » Messis konkurransestatus er fortsatt

Messis konkurransestatus er fortsatt

  • Den siste tidens høye temperatur i Beijing kan neppe dempe fansens entusiasme.De fleste fans på scenen den dagen kom utvilsomt for å se Messis oppførsel. Kampen tiltrakk seg mer enn 50 000 fans til å se kampen, og den blå og hvite Messi fotballdrakt ble hovedfargen i auditoriet, akkurat som det argentinske laget som spilte hjemme.

    Messis prestasjon gjorde også publikum verdt. Det argentinske laget fullførte stjålet i frontbanen. Messi tok ballen på toppen av buen og svaiet forbi forsvarerne. Etter å ha justert vinkelen sparket han og skjøt. Ballen trakk en vakker bue i luften Gni søylen inn i nettet. Bare 81 sekunder ut i kampen scoret Messi med et langskudd. Dette målet skapte rekorden for det raskeste målet i Messis karriere. Den forrige rekorden var 2 minutter og 06 sekunder mot Chelsea i 2018. Når det argentinske laget satte i gang et truende angrep, blir det en jubelbølge på banen, og når først Messi i Fotballdrakter får ballen, blir det øredøvende jubel.

    Det er verdt å nevne at Messi spilte hele kampen den dagen. Etter kampen, midt i jubelen fra fansen, svarte Messi med tommel opp for å berømme alles støtte!