Blogs » Arts & Handmade Crafts » Spania vinner forste tittel

Spania vinner forste tittel

    1. juni ble UEFA Europa League-finalen avsluttet, og etter 120 minutters spill måtte de ut i straffesparkkonkurranse for å avgjøre utfallet. I straffesparkkonkurransen beseiret Spania Kroatia 5:4 og vant lagets første mesterskap!

    Som den viktigste midtbanespilleren i Manchester City, hjalp Rodri, iført en Fotballdrakter, laget med å vinne trippelkronen i Premier League, FA-cupen og Champions League denne sesongen, og scoret vinnermålet i Champions League-finalen. MVP og spiller i Champions League. sesong, har blitt hyllet som en av de beste midtbanespillerne i fotball i dag. Sammenlignet med Rodri ble Laporte Manchester Citys backup midtforsvarer og klarte ikke å delta i Champions League-finalen. Tilbake til landslaget spilte de to sammen med Spania i UEFA Nations League-finalen Rodri startet semifinalen og slo Italia 2-1. I finalen mot Kroatia spilte han hele 120 minutter I straffesparkkonkurransen spilte han også og tok straffen og slo stødig. Laporte startet også begge kampene og vant det endelige mesterskapet sammen.

    Champions på dette feltet oppnådde den fire ganger krone æren av Rodri og i Spania fotballdrakt Laporte, og delte på førsteplassen i historien! Inkludert Premier League + FA Cup + Champions League + UEFA Europa League 4 Champions Cup!