Blogs » Arts & Handmade Crafts » Angrep er det beste forsvaret

Angrep er det beste forsvaret

  • Sommeroverføringer i europeisk fotball er i full gang, og Real Madrids offisielle nettside har annonsert suspendering av signeringer for noen dager siden. Det betyr at Real Madrids lagoppstilling for neste sesong i utgangspunktet er bestemt.

    På slutten av denne sesongen har Real Madrid vunnet: semifinalene i Champions League, andreplassen i ligaen, og en Copa del Rey. Det virker veldig sterkt, men sammenlignet med i fjor er dette selvsagt en reaksjon på aldring av Real Madrids lagoppstilling. Real Madrids oppstilling vil også endre seg med introduksjonen av spillere.Bellingham, som har på seg en Fotballdrakter, har fullført overleveringen, og den yngre generasjonen vil danne et trekantsystem.Det er uendelige muligheter.Real Madrids neste sesongs oppstilling er som følger.

    Målvakter: nr. 1 Courtois, nr. 13 Lu Ning;

    Midtbane: nr. 8 Kroos, nr. 10 Modric, nr. 15 Valverde, nr. 19 Ceballos, nr. 18 Chuameni, nr. 5 Bellingham, nr. 12 Camavinga;

    Angripere: nr. 7 Vinicius, nr. 9 Rodrigo, nr. 21 Brahim, nr. 14 Joselu.

    Angrep er det beste forsvaret. Real Madrid har ikke bare reorganisert sin taktiske formasjon, men ser også ut til å omorganisere midtspissen. Hvilken effekt vil en ny lagoppstilling bestående av spillere i Real Madrid drakt ha?