Blogs » Arts & Handmade Crafts » Inter Milan signere motstanderens spiller

Inter Milan signere motstanderens spiller

    1. juli kastet Romano ut den ikoniske Here we go-logoen igjen, og nyheten om overgangen denne gangen var svært oppsiktsvekkende. Romano sa at den 35 år gamle gratisagenten Cuadrado vil gå over til Inter Milan, og de to partene vil signere til neste sommer.

    Dette er definitivt en ubehagelig avtale for Juventus-fansen. Inter Milan introduserte Juan Cuadrado, fans kledd i Fotballdrakter, overrasket over avtalen. Fordi Juventus og Inter Milan er rivaler i ligaen, og da Juventus spilte for Juventus, spilte Cuadrado stort sett godt mot Inter hver gang. Han er en kjent Inter Milan "nemesis". Noen kamper får Inter Milan-fansen til å hate tennene deres . Og Cuadrado, som har på seg en Inter Milan drakt, vil bytte fra Juventus til Inter Milan Denne avtalen er for eksplosiv. Cuadrado kan plutselig passere, og hans evne til å krysse fra siden er et must. De siste sesongene har han vært Juventus sitt vingelår. Etter at Cuadrado kom til Inter Milan, kunne han rotere høyre vingbackposisjon med Dumfries. Inter Milan signerte Cuadrado, som ikke bare kan undertrykke Juventus, men også styrke deres egen styrke.

    Ved å bruke små penger på å gjøre store ting, tok Nerazzurri den visumfrie ruten og introduserte mange mektige gratis agenter.