Blogs » Arts & Handmade Crafts » Manchester City ønsker andre signering velkommen

Manchester City ønsker andre signering velkommen

  • I sommervinduet i år har Manchester City signert Kovacic. Hvem blir den andre signeringen av Champions League-mesterne? I de tidlige timene 20. juli kom overgangseksperten Romano med siste nyhet om at Manchester City hadde kommet til enighet med RB Leipzig, og den 21 år gamle Gwadiol var i ferd med å bli med. Det er underforstått at Gwadiols overgangssum er så høy som 100 millioner euro.

    Iført en fotballdrakt med navn spiller Gwadiol som en sentral forsvarsspiller og har vist stort potensial i ung alder. I Qatar-VM i fjor spilte han i det kroatiske laget og vant tredjeplassen. I Champions League-utslagsrunden i sesongen 22/23 møttes Manchester City og RB Leipzig i 1/8-finalen Gwadiol markerte ikke bare Harland i første runde, men scoret også Manchester Citys mål med en heading, og etterlot et dypt inntrykk på Guardiola. Denne sommeren har Manchester City jobbet hardt for å introdusere Gwadiol. Etter mer enn ti dager med forhandlinger innledet de endelig et gjennombrudd. Romano skrev: Gwadiol i Fotballdrakter, i ferd med å bli med Manchester City, spilleren fullførte til og med den første delen av medisinsk undersøkelse.

    Manchester City vil konkurrere i 7 konkurranser neste sesong, Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup, Community Shield, Club World Cup og European Super Cup. Styrken til lineupen må sikres. Introduksjonen av Gwadiol, pluss Ake, Dias, Laporte og Stones, Manchester City har nok arbeidskraft i den sentrale forsvarsposisjonen til å håndtere multi-line-operasjoner.