Blogs » Arts & Handmade Crafts » Arsenals lag må fortsatt konsolideres

Arsenals lag må fortsatt konsolideres

• Overføringen av sommervinduet ble gradvis avkjølt. I stedet startet lagene kampen. Fans i fotballdrakter foretrekker å være vitne til kampen på banen. Oppvarmingskampen mellom Manchester United og Arsenal trakk mer enn 80 000 tilskuere.

Før kampen hadde Arsenal vært ubeseiret i 2 påfølgende treningskamper før sesongen, mens Manchester United hadde vunnet 2 påfølgende treningskamper før sesongen, først beseiret Leeds United, og deretter beseiret Lyon. Det kan ses at Manchester United er i en bedre tilstand enn Arsenal. Kampens første mål skjedde i det 30. minutt. På det tidspunktet ledet B Fei ballen fra høyre og fortsatte å kutte inn. Han skjøt avgjørende fra lengste hjørne og scoret vellykket. Ramsdale reddet, men var utenfor hans rekkevidde. Arsenal falt under 0-1! Til slutt beseiret Manchester United Arsenal og oppnådde en seiersrekke på tre kamper i vennskapskamper før sesongen, mens Arsenal led sitt første vennskapstap før sesongen. Det er åpenbart at Manchester United er bedre enn Arsenal når det gjelder konkurranse. Det er ingen tvil om at Manchester United vil være den mektigste konkurrenten. Selv om Arsenal brukte mer enn 200 millioner euro i sommervinduet og til og med introduserte Rice, som blir sett på som et puslespill for å vinne mesterskapet, i fotballdrakt med navn ser det ut til at de ikke kan tilpasse seg fullt ut på dette stadiet.